Op deze blogpagina houden we tijdens het gehele EK van 2024 de stand bij van de Stickers and Scarfs EURO 2024 Pool. Volgers van het platform konden zich inschrijven voor deelname via de sociale-mediakanalen van Stickers and Scarfs. Ook dit eindtoernooi doen er vijf volgers mee aan de Pool. Bekende deelnemers zijn Milton en Sticker_Trade_Fin, die dit EK wederom strijden om de vijftig euro prijzengeld. Damian, Bryan en Milo zijn nieuwkomers en gaan de strijd aan om de eerste plaats. Hieronder vind je de huidige stand van zaken in de Pool.

De prijzen die te winnen zijn 50 euro (of een equivalent in een andere munteenheid) en een pakket voetbalstickers. Inschrijving voor de Pool was gratis voor de deelnemers.

Spelregels:

Alle spelers dienen hun voorspellingen vóór 12:00 uur op elke wedstrijddag in te dienen voor elke wedstrijd van die dag. Voorspelt een speler de exacte eindstand correct, dan krijgt die persoon tien punten. Bij een juiste doelpuntenmarge en winnaar krijgt men zes punten. Raadt een deelnemer alleen de winnaar goed, dan krijgt hij of zij vier punten. De punten worden toegekend na de reguliere speeltijd, dus na 90 minuten. Verlengingen of strafschoppenseries worden niet meegerekend. Deelnemers sturen hun voorspellingen via een Instagram DM.

Stand en voorspellingen:

Update 14-7-2024; @_Bryan_022_ wint de EURO 2024 Pool!

  1. @_Bryan_022_: 166 punten
  2. @Pilkarski_kolekcjoner: 164 punten
  3. @Sticker_Trade_Fin: 154 punten
  4. @Milton_Fogde: 128 punten
  5. @Milo_vdm.0416: 112 punten
Translate »